Eksluzive 5 vite garancion

Zgjedhje e Përkryer

Nivel i lartë i Interierit

Merrni një vlersim personal

Ç’ka Bëjmë Ne

Pasioni dhe Bukuria e Gërshetuar në Interier

Ne Prodhojmë

 • Dyer
 • Dritare
 • Kuzhina
 • Interier të Ndryshëm.
Shiko Produktet Tona

Dizajni, i përcjellur me Formë & Funksion. 

Një prespektive unike

Vlerat tona bazë na nxisin përpara dhe na mundësojnë ide inovative.

Ne punojmë ndryshe.

Me dizajne & vendime konceptuale , ne krijojmë vlera për objekte.

Gjuha e Bukurisë së Drurit.

Faza e hulumtimit është shumë e rëndësishme. Ne bëjmë çmos për të planifikuar çdo rezultat të mundshëm, i cili do të ndikonte në buxhetin dhe kohën e përfundimit të projektit:

 • Në qendër të misionit ne kemi vendosur klientin
 • Kërkesat e ndryshme i plotesojmë me kualitetin më të lartë dhe ti përfundojmë me mjeshtëri.
 • Qëllimi ynë është t’ju japim saktësisht atë që e keni në mendje.

Çelësi i suksesit tonë është identifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të klientit me profesionalizëm maksimal, ne kemi vendosur klientin në qendër të asaj se çfarë bëjmë, me shërbim të nivelit të lartë dhe me një ambient mikpritës.
Ne kemi për qëllim të jemi partnerë të besueshëm,  të jemi të angazhuar për një udheheqje të qëndrueshme dhe synojm zgjerimin e eksportit.

Eksperienca shumë vjeqare në treg na bën më profesional dhe ka krijuar besimin e vazhdueshëm të çdo klienti tonë. Arsyet e suksesit tonë dhe vlerat tona unike janë:

 • Prodhimi i produkteve në bazë të kërkesave të klientit, në bazë të vendit, ngjyrës si dhe garancionit shumë vjeqarë.
 • Profesionalizëm, kualitet dhe staf profesional.
 • Përsosshmëria e dorëzimit të produkteve tona tek klientët tanë.
 • Nuk i japim fund mardhënieve me klientët tanë, klientët tanë kthehen tek ne të kënaqur për arsye të shërbimit tonë të jashtëzakonshëm edhe pas shitjes së produktit.
 • Ne veprojmë dhe qasemi në mënyrë të sinqertë ndaj çdo kërkese.
 • Ju arrini ta ëndërroni ne e krijojmë atë.

Si Punojmë Ne

Procese të provuara për rezultate më të mira.

Ekspertiza

Hapat të cilat ne i kompletuam dhe na dërguan përpara.

99+

Projekte

98

Punonjës

65+

Vite në Industri

Realizimin e punëve tona me sukses e arrijmë në bashkëpunim me Partnerët tanë

Partnerët
Blum
Häfele
EGGER
Molex
FRANKE
Rotto
Maco
Hoppe
Trocal
Guardian Glass
Na Kontaktoni

Kërkoni Projekt Kreativ? Le të bëjmë një bisedë produktive.