Do You Need Any Help?

My job is to help professionals to achieve their industrial goals whilst having adequate protection along the way.

GET IN TOUCH

Endriti EEA

  • Date
  • Client
    Endriti EEA
  • Category

Projekti që po zhvillojmë përfshin ndërtimin e një objekti gjigand në Ferizaj. Ky objekt është i përbërë nga një kompleks i dyerve, të cilat prodhohen për të plotësuar nevojat dhe funksionet e objektit në mënyrë efikase dhe të sigurt. Materiali I përdorur për prodhimin e dyerve është Dru dhe MDF, dyert janë të ngjyrosura me ngjyrë, me një spektër të gjerë zgjidhjesh sipas kërkesës së klientit, bagllam dhe brava gjermane të ciliësisë më të lartë dhe modeleve më të fundit në treg.

Koha e Ekzekutimit: Punimet e objektit të parë kanë filluar në muajin Nëntor-2023 dhe janë të përfunduara tashmë (rreth 400 dyer), punimet në objektin e dytë fillojnë në fillim te muajit Maj-2024,
për të vazhduar tutje edhe me objektet tjera