Do You Need Any Help?

My job is to help professionals to achieve their industrial goals whilst having adequate protection along the way.

GET IN TOUCH

Klient Privat-Ordinance stomatologjike

  • Date
  • Client
    Klient Privat-Ordinance stomatologjike
  • Category

Klient Privat-Ordinance stomatologjike

Në këtë projekt kemi realizuar prodhimin dhe montim e kuzhinave, dyer te mbrendshme, komoda te banjos, tavoline te punes,recepsioni, veshje muri. Materiali i cili eshte perdorur per realizimin e ketij projekti eshte: Mediapan I gatshem dhe Mediapan me ngjyre, kombinim me iverpllake antibacterial, bagllam Blum, pllaka e punes tek kuzhina dhe recepsioni kompakt (fundermax), veshjet e muri me Mediapan dhe me pasqyre.