Do You Need Any Help?

My job is to help professionals to achieve their industrial goals whilst having adequate protection along the way.

GET IN TOUCH

Klient Privat

  • Date
  • Client
    Klient Privat
  • Category

Klient Privat

Në këtë projekt kemi realizuar prodhimin dhe montim e kuzhines, dhomes se gjumit, paradhoma, lavanderia, depo, dyer te mbrendshme, komoda te banjos , komoda per Tv. Materiali i cili eshte perdorur per realizimin e ketij projekti eshte: Mediapan I gatshem dhe Mediapan me ngjyre, kombinim me iverpllake antibacterial, bagllam Blum, pllaka e punes tek kuzhina kompakt (fundermax) dhe tek komoda per tv I perdorur I njejti material.