Do You Need Any Help?

My job is to help professionals to achieve their industrial goals whilst having adequate protection along the way.

GET IN TOUCH

Villa Freskia

  • Date
  • Client
    Villa Freskia
  • Category

Villa Freskia

Me një pamje briliante, në një ambient mbresëlënës, në Villa Freskia, Dardania Model përpiloi me finesë të madhe, secilin detaj, duke përfshirë konstruksionin nga druri, xhami, dhe enterierin në përgjithësi! Në një botë nga druri, ne bashkuam forcat me natyrën për të arkitekturuar këtë projekt madhështor, në bashkëpunim me Zircon Studio! Në kuadër të familjes së Dardania Model, vepron edhe Dardania Home Sh.P.K, ndër të tjera gjeneron konceptin Prefab House. Dardania Model – Gjuha e bukurisë së drurit!