Të jemi në kontakt

Na Kontaktoni

+ 383 49 777 822

Na thërrisni nga 08:00 deri 18:00 E Hënë-E Shtune

info@dardaniamodel.eu

Na dërgoni email, ne përgjigjemi brenda 24 ore.

Brahim Ademi, Koshare 70000, Kosovë

Caktoni termin para se të na vizitoni.

Plotëso Fushat

Të Diskutojmë Rreth Projektit Tuaj

  Pyetjet

  Lexoni Pyetjet e Shpeshta

  Konsultimi është falas. Vetëm e caktoni një termin në kohën që ju përshtatet.
  Konsultimi falas, dhe të gjitha shërbimet dhe produktet që jane paraqitur ne këtë faqe.
  Varsisht nga ndryshimet, kostoja do të jetë shtesë në një tarifë fikse.
  Po mund të anulohet projekti por vetëm në fazën fillestare, nëse anulohet në faza tjera atëherë paradhënia nuk rimbursohet.

  Lokacioni Dardania Model